Ledelse trinn E - nettbasert teori

Dette er et kurs for alle som ønsker å tilegne seg kunnskap om brannvesenets ledelse av innsatser.

Påmelding

Nøkkelinformasjon

Pris:
0,-
Kursformat:
Nettbasert
Arrangør:
Brann- og redningsskolen

Vi har nå gleden av å tilby den nettbaserte teorien av vårt nye kurs - Ledelse trinn E gjennom læringsplattformen MUNIO.

Dette er et kurs for alle som ønsker å tilegne seg kunnskap om brannvesenets ledelse av innsatser. Erfaring viser at når fagstoff er lett tilgjengelig – så gir dette økt interesse og kunnskap om faget.

Gjennomført nettbasert teori har en gyldighet på 1 år. Ved eventuell påmelding til hele kurset vil det være mulig å repetere teorien.

Kursbeviset du mottar etter gjennomført teori er et automatisk kursbevis, og vil ikke lagres på din profil i vårt administrative system. Det automatiske kursbeviset er ikke gyldig som kursbevis for Ledelse trinn E.

Man studerer med en laptop foran seg
Foto: iStock/Fizkes

Påmelding

Den nettbaserte teoridelen er gratis for alle. Påmeldingslenke finner du øverst til høyre. Alle som klikker på lenken, vil komme til innloggingssiden i MUNIO. Logg inn med din eksisterende konto. Har du ikke konto, må denne opprettes. Til slutt aksepterer du invitasjonen og kan nå starte kurset

Lærebok

Det er utarbeidet en Lærebok om enhetlig ledelsessystem (ELS) beregnet for redningspersonell i brannvesenet. Læreboken er grunnlaget for det digitale kurset og vil kunnen være nyttig å ha ved siden av seg når du gjennomfører teorien. Lenke til hvor du kan bestille læreboken finner du til høyre.