Hvor skal jeg bo?

Byggingen av 240 splitter nye studenthybler ved Brann- og redningsskolen har startet. De første 80 skal etter planen stå klare 1. oktober 2024. Studenter som starter i august 2024, får tilbud om å bo på Sure Hotel Airport på Evenes, omtrent 15 minutter med bil fra skolen.

Som student ved Brann- og redningsskolen, skal du kunne bo godt. Byggingen av 240 moderne studenthybler på campus er i gang! Etter planen vil de første 80 stå klare i 1. oktober 2024.

Hotellavtale for kullet med oppstart august 2024

For våre studenter som starer i august 2024 har vi inngått en avtale om kost og losji med Sure Hotel Airport på Evenes.

Gjennom denne avtalen får du som student bo på enkeltrom og servert frokost og kvelds i ukedagene. I helgene servers fire måltider på hotellet. Lunsj og middag serveres i kantina på Brann- og redningsskolen i ukedagene. 

Dersom du som student ønsker å benytte deg av hotellavtalen for kost og losji, koster det 7 000 kr i måneden. 

Hotellet ligger ca. 15 minutter med bil fra skolen. Det vil bli satt opp transport fra hotellet på morgenen, og fra skolen tilbake til hotellet på ettermiddagen. 

Her kan du lese mer om Sure Hotel Airport og se hva det har å tilby. 

Dersom det skulle bli forsinkelser i ferdigstillelsen av de første 80 studenthyblene, har Brann- og redningsskolen mulighet til å forlenge avtalen med hotellet.

Det er frivillig å benytte seg av dette tilbudet. Informasjon om hvordan du som student kan melde behov for bolig til Brann- og redningsskolen, kommer i inntaktsbrevet du mottar hvis du har fått tilbud om og takket ja til studieplass hos oss. 

De nye studenthyblene

De nye studenthyblene bygges nå på campus. Hver studenthybel får eget toalett, mens oppholdsrom og kjøkken deles mellom ti studenter. Det vil være gode vaske- og lagringsmuligheter tilgjengelig. Å leie en studenthybel vil koste omtrent 6 000 kroner i måneden. Kostnader for kost kommer i tillegg til dette. 

Mer informasjon om byggeprosjektet kommer etter hvert. 

Leie på det private markedet 

Dersom du ønsker å leie på det private markedet, er det selvsagt muligheter for det. I tillegg til Fjelldal, er det også mulig å bo i Ramsund og på Evenskjer. Evenskjer ligger ca. 20 minutter unna med bil og er nærmeste handelssentrum fra skolen, med matbutikker, kafé og vinmonopol. Dersom du ønsker å leie på Evenskjer eller i Ramsund, må du belage deg på å ha bil.