Hvor skal jeg bo?

Snart starter byggingen av 240 splitter nye studenthybler ved Brann- og redningsskolen. De første 80 skal etter planen stå klare i januar 2025. Studenter som starter i august 2024, vil få tilbud om å bo i midlertidige brakkerigger av god standard.

Som student ved Brann- og redningsskolen, skal du kunne bo godt. Snart starter byggingen av 240 moderne studenthybler på campus! Etter planen vil de første 80 stå klare i januar 2025.

Hver studenthybel får eget toalett, mens oppholdsrom og kjøkken deles mellom ti studenter. Det vil være gode vaske- og lagringsmuligheter tilgjengelig. Mer informasjon om byggeprosjektet kommer etter hvert. 

Leie på det private markedet 

Dersom du ønsker å leie på det private markedet, er det selvsagt muligheter for det. I tillegg til Fjelldal, er det også mulig å bo i Ramsund og på Evenskjer. Evenskjer ligger ca. 20 minutter unna med bil og er nærmeste handelssentrum fra skolen, med matbutikker, kafé og vinmonopol. Dersom du ønsker å leie på Evenskjer eller i Ramsund, må du belage deg på å ha bil.